Gasolie-ultra

Gasolie Ultra is mazout met een zeer hoog rendement met hetzelfde zwavelgehalte als de klassieke Gasolie Verwarming. Dankzij de unieke samenstelling kunt u met de Mazout Ultra van Total minder verbruiken en vervuilen en tegelijk ook uw verwarmingsinstallatie beter in stand houden.

Total mazout Ultra onze hoog rendementsmazout, wat is dit precies?

Total Mazout Ultra is immers verrijkt met een reeks additieven die gepaard gaan met een aantal voordelen zoals corrosiewerende stoffen en antioxidant. Door het hoge rendement kunt u aanzienlijk besparen. Dankzij het corrosiewerend additief reinigt en beschermt hij alle metalen onderdelen van uw verwarmingsinstallatie. Zoals tank, aanvoerleiding, pomp, filter, sproeier, verbrandsingskamer en brandhaard. Total Mazout Ultra is ook stabieler dan gewone mazout dankzij de antioxidant die hieraan is toegevoegd. Daardoor wordt er minder sediment gevormd in uw tank. Bovendien is Total Mazout Ultra beter bestand tegen temperatuurschommelingen. Total Mazout Ultra is stabieler dan gewone mazout voor licht, warmte en oxidatie.

Total Mazout Ultra heeft ook een ecologische troef. De roetemissie en de uitstoot van koolstofdioxide wordt fors verlaagd.

 


Deze website maakt gebruik van Cookies.
Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten